Nordensten Lift AB

För kompetent och säker nedtagning av träd är Nordensten Lift AB ett självklart val. Genom sin anpassade maskinpark och välutbildade personal representerar företaget det bästa marknaden kan erbjuda. Specialiteten är sektionsfällning med skylift, men även trädbeskärning och fällning av svåra träd samt relaterade tjänster såsom busk- och slyröjning utförs. Med specialutbildade trädfällare och god ansvarsförsäkring är det tryggt att anlita är Nordensten Lift AB.

Ansluten till Trädfällning24: 2014

Kontaktperson: Kenneth Nordensten

Godkänd för F-Skatt: Ja

Aktiv i momsregistret: Ja

Skuldsaldo: 0

Registreringsår: 2006

Antal anställda: 1

Omsättning (2013): 883.000 kr

Certifieringar: Innehar utbildning i avancerad trädfällning och trädfällning från skylift (Motorsågskörkort ABCE). Utbildad i riskbedömning av träd genom Svenska Trädföreningen. Vitalitets- och säkerhetskontroll. Säkerhet på väg" (Utbildad för arbeten vid väg) /TA utbildning

Typ av skadeförsäkring: Ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar upp till 10 MSEK

Omdöme Trädfällning24: Nordensten Lift AB har genom åtskilliga uppdrag i Uppsala och Enköping med omnejd visat prov på gediget yrkeskunnande med välutbildade medarbetare som genom sitt seriösa kundbemötande vunnit det största förtroendet hos uppdragsgivarna. Pålitlighet och punktlighet är också utmärkande drag liksom god arbetsmoral. Sammantaget är detta egenskaper som gör att Trädfällning24 är mycket nöjd med Nordensten Lift AB som underleverantör och partner.

Företagslogo

Webbsida

Team

Postadress: Solstrålevägen 10, 743 35 Storvreta

Mobil: 076 - 841 66 00

Hemsida: www.nordensten.se