Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Kvalitativ trädfällning i Malmö

  1. Trädfällning24
  2. Kvalitativ trädfällning i Malmö

Malmö är en vacker och mångfacetterad stad med en historik som sträcker sig ända bak till 1300-talet. Medeltida byggnader som S:t Petri Kyrka blandas med avantgardistisk arkitektonik som Turning Torso och Kronprinsen. Stadens stadsmiljö ståtar med inte mindre än 21 byggnadsminnen.

 

Trädfällning i Malmö med omnejd

malmö1Invid Malmöhus slott, Nordens äldsta renässansslott, rinner Malmö kanaler där invånare och turister kan njuta av t.ex. kanotpaddling. Kanalerna vittnar om en mindre fredlig tid under 1500-talet, då Grevefejden manade Kristian III att bygga vallgravar runtom slottet.

Malmö är också Sveriges port mot Europa genom Öresundsbron som invigdes år 2000. Den internationella prägeln i staden märks också genom dess stora variation av olika slags kök i stadens utbud av restauranger och platser som det dynamiska Möllevångstorget.
Förutom arkitektoniskt nytänkande, kan man i Malmö hitta flera innovativa gröna lösningar i en stadsmiljö, till exempel Augustenborgs botaniska takträdgård och Örtagårdsskolans gröna tak och ett flertal stadsodlingar mitt inne i centrum. Staden har även många parker som fungerar lite som oaser och lungor mitt i storstadsmiljön. Här ägnar sig stadens invånare gärna åt rekreation och fritidsaktiviteter. Trädfällning i Malmö är därför aktuellt både i stadsmiljön och i de många gröna bostadsområdena utanför city.

 

Anlita rätt trädfällare

Trädfällning24 erbjuder en samlad tjänst som innebär att du som kund kan välja på flera kvalificerade och erfarna yrkesmän som arbetar med trädfällning i Malmö och på det viset få både översikt och mycket prisvärda alternativ, tryggt och enkelt. Vårt nätverk av trädfällare har god lokal kännedom om Malmö och är mycket uppskattade av Malmöborna på grund av deras genuina yrkesskicklighet.

 

Ett säkert val av trädfällare i Malmö

Det är inte alldeles enkelt att på egen hand hitta rätt trädfällare i Malmö med omnejd. Därför har vi gjort det enkelt för dig att hitta rätt. Vår samlade kompetens innebär valfrihet för dig samtidigt som du sparar tid. Alla våra trädfällare är kvalificerade så du slipper gissa dig fram till vilket företag som är pålitligt eller inte när du använder vår tjänst. I lugn och ro får du ett flertal offerter från seriösa företag i branschen och du kan välja det alternativ som passar dig allra bäst. Trädfällning24 är medlem i Svenska trädföreningen och ISA och alla våra trädfällare är fullt försäkrade. Vi är ett tryggt val och har lång erfarenhet inom branschen vilket innebär effektivitet och ett väl genomfört arbete.

 

Vi kan garantera kvalitet inom trädfällning i Malmö

malmö2Våra trädfällare är specialiserade på trädfällning som kräver lång erfarenhet, till exempel vid svår terräng och trädfällning invid egendomar. Vi ser till att din mark inte blir skadad och arbetar med skonsamma och trygga metoder som skyddar både dig som kund och din plånbok. Vi erbjuder också närliggande tjänster som arboristkonsultation, stubbfräsning och trädgårdsskötsel vid behov.

Trädfällning24 sätter kunden i fokus. Det är din specifika situation som styr uppdraget och vi ser till att arbetet, från första kontakt, utförs effektivt och noggrant. Det enda du behöver göra är att höra av dig via mejl eller telefon och berätta vad du behöver hjälp med när det gäller trädfällning i Malmö. Vi konsulterar dig utifrån vårt samtal, ibland med en riskanalys eller ett foto på trädet/n som underlag, och berättar vad vi har att erbjuda. Snabbt och enkelt!