Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Stor efterfrågan på trädfällning i Luleå

  1. Trädfällning24
  2. Stor efterfrågan på trädfällning i Luleå

Tradfallning-lulea-1Vid Luleälvens utlopp ligger Luleå, en stad med gamla anor. Redan under medeltiden var Luleå en handelsplats och sedan dess har det vuxit fram en stad. Här finns byggnader bevarade sedan 1400-talet med bland annat världsarvet Gammelstad Kyrkby. Även en del hus från 1700-talet finns bevarade i stadskärnan. Under 1900-talet senare del och början på 2000-talet har staden haft en stark tillväxt med bland annat Luleå Tekniska Högskola.

Men trots att det är helt naturligt att se efter sina bostäder och andra byggnader är det lätt att glömma att också ta hand om sina träd. Idag ökar medvetenheten på området och trädfällning i Luleå är populärare än någonsin. Dock är det förstås inte bara trädfällning i Luleå som är populärt, även på beskärning och trädvård i allmänhet är det stor efterfrågan. Trädfällning24 kan tillgodose de flesta önskemål av den här typen, eftersom vi har ett brett nätverk av trädfällare som sträcker sig över hela landet. Vi har en stark förankring i Luleå och kan därför hjälpa dig med kort varsel.

 

Idrott, industri och skog

Tradfallning-lulea-2Luleå är känt och uppskattat inte bara för sin rika och välbevarade historia. Här utövas även idrott av yppersta klass. Både ishockey och basket är riktigt stort i Luleå. Föredrar man musik finns här också gott om kultur, i form av olika musikfestivaler. Tack vare metallindustrin finns här många arbetstillfällen inom både industri och forskning. Landets nordligaste universitet, Luleå Universitet, ligger också här och fokuserar sin forskning på just gruvteknik och metallurgi. Som den Norrbottensstad Luleå är finns här också gott om skog, framför allt barrskog. Många gånger kan det därför hända att träd på en tomt har vuxit sig för stora eller börjar luta efter ett kraftigt oväder. Då kan man behöva hjälp med professionell trädfällning i Luleå för att få ner trädet utan att personer eller egendom skadas. Vi på trädfällning24 är alltid redo att hjälpa till!
 

 

Säker trädfällning i Luleå

Tradfallning-lulea-3Trädfällning24 använder vanligtvis en metod som kallas för avancerad trädfällning. Metoden går ut på att trädfällaren, som hos oss också är en professionell klättrare, tar sig upp i trädet och fäller det uppifrån en gren i taget. Avancerad trädfällning är det säkraste sättet att fälla träd som har en riskfylld placering, till exempel på en känslig yta eller nära en byggnad. Säkerhet har högsta prioritet för oss på Trädfällning24. Våra trädfällare är alltid fullt försäkrade, vilket gör att våra kunder inte riskerar att behöva stå för kostnaderna om olyckan skulle vara framme. Dessutom ser vi förstås till att alltid vara ordentligt utbildade vad gäller säkerhet vid klättring och trädfällning.
 

 

Kontakta oss redan idag!

Du kan nå oss på Trädfällning24 dygnet runt via e-post och 9-18 alla vardagar. Skickar du en bild av trädet kan vi hjälpa dig extra snabbt. Tveka inte att höra av dig, vi ser fram emot att få hjälpa just dig!