Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Lerum

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Lerum

Tradfallning-Lerum-1Två mil öster om Göteborg ligger den lilla orten Lerum. Området har varit bebyggt under tusentals år och här finns gamla byggnader och naturligtvis också många äldre träd. Träd som är förvuxna och i många fall drabbade av röta eller sjukdomar och som är en fara för omgivningen. Därför är efterfrågan på trädfällning i Lerum enormt stor. Trädfällning24 har genom vårt omfattande nätverk av trädfällare stor erfarenhet och är mycket uppskattade av våra kunder. Liksom i alla kommuner är beskärning och trädfällning i Lerum en viktig del av trädbeståndets förvaltning.
 

 

Viktigt med trädfällning i Lerum

Tradfallning-Lerum-2Lerum är en aktiv kommun med ett aktivt föreningsliv och kulturliv. Här finns otaliga föreningar inom så skilda områden som fiske, idrott, kultur och hundar. Man har också en stark idrottsprofil och här finns möjlighet att utöva de flesta sporter.

Dessutom har Lerum fantastisk natur, närhet till sjö och hav och allt det för med sig. Dessutom finns det många andra trevliga mindre orter i Lerums kommun såsom Gråbo, Floda, Olstorp och Tollered. Här finns även gott om trevliga villor med uppvuxna trädgårdar och det är ett perfekt samhälle att låta barn växa upp på. Men de många gamla träden i Lerum med murkenhet och rotröta behöver tas omhand så att inga människor eller egendom skadas. Här erbjuder vi på Trädfällning24 ett pålitligt och säkert alternativ för trädfällning och trädvård i Lerum med omnejd. Vi kan exempelvis hjälpa dig med:

• Arborister – En arborist är en certifierad yrkesman med stora kunskaper inom avancerad trädvård.
• Stubbfräsning – Vi fräser effektivit bort stubbarna på ett sätt som inte skadar din mark.
• Trädvårdare – Vi erbjuder bland annat beskärning, besiktning av träd och plantering.

 

 

Trygg trädfällning i Lerum

Tradfallning-Lerum-3Vi på Trädfällning24 har ett nätverk av trädfällare över hela landet. Detta gör att vi många gånger kan offerera flera olika trädfällare som kan hjälpa dig och du får då möjlighet att välja den person som passar ditt behov eller din plånbok bäst. Oavsett vem du väljer kan vi garantera att du får hjälp av en yrkesexpert med alla försäkringar som behövs för uppgiften. Du kan alltså alltid känna dig trygg med våra tjänster för trädfällning i Lerum. Eftersom trädfällarna på Trädfällning24 använder en metod som kallas ”avancerad trädfällning” kan vi hjälpa dig att fälla träd som inte är åtkomliga för till exempel en skylift. Metoden går ut på att trädfällaren klättrar upp i trädet och fäller det i sektioner som sedan hissas ner med hjälp av rep. Det är en utmärkt teknik även då trädet är placerat på ett känsligt område eller nära en byggnad.

 

Hör av dig trädfällning i Lerum!

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med trädfällning. Vi svarar snabbt och skickar du en bild av det aktuella trädet kan vi ofta ge dig ett prisförslag direkt. Ring oss på telefon: 010 – 49 58 100 eller mejla på info@tradfallning24.se . Vi ser fram emot att höra av dig, varmt välkommen!