Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Kungälv – vi är där för dig!

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Kungälv – vi är där för dig!

Vi utför trädfällning och relaterade tjänster i det vackra och anrika Kungälv. Vi kommer snabbt ut på plats när du som kungälvsbo behöver vår hjälp!

 

En vacker stad med historia

kungalv1Kungälv ligger vackert på västkusten några mil söder om Göteborg. Det är en relativt gammal stad med en intressant historia. Bland sevärdheter märks bland annat Bohus Fästning med anor från 1400-talet och vackert belägen högt uppe på Bagarholmen. Landskapet är särpräglat och rymmer flera olika natur- och fågelskyddsområden.

Några av Sälö Fjords holmar har även sälskyddsområden. Lite inåt landet finns flera fina leder för vandring och cykling. Marstrand, Tjörn och Öckerö är välkända utflyktsmål som lockar många människor varje vår och sommar. I denna vackra miljö finns naturligtvis gott om träd och trädgårdar. Många av dem har vuxit sig för stora under årens och Trädfällning24 erbjuder därför trädfällning i Kungälv och närliggande områden. Med vårt starka nätverk erbjuder vi snabb hjälp och genom att flera olika trädfällare är kopplade till vårt nätverk så får du alltid ett bra pris

 

Så arbetar vi med trädfällning i Kungälv

kungalv2Området kring Kungälv är känsligt och det är därför viktigt att anpassa insatserna så att miljön inte påverkas. Tillsammans med uppdragsgivaren gör därför Trädfällning24 en inventering av det aktuella området för att bestämma de lämpligaste åtgärderna. Så kan till exempel ett stort solitärt träd med en del murkna grenar i lämplig omgivning få stå kvar efter en anpassad beskärning, medan det i tät bebyggelse måste tas ner.

I det senare fallet tillämpar vi ofta en metod som kallas sektionsfällning, vilket innebär att trädfällaren med en speciell teknik klättrar upp i trädet och kapar av grenarna och stammen bit för bit. Dessa släpps eller, om så krävs, firas ner på marken. Stammen kapas sedan i hanterbara kubbar som även de släpps eller firas ner. Om en del av stammen utan problem kan fällas så görs en precisionsfällning åt lämpligt håll. Denna teknik är populär bland våra uppdragsgivare eftersom den skonar närmiljön och också är prisvänlig, då inga dyra maskiner som skylifts eller dylikt behövs.

 

Fördelar med Trädfällning24 i Kungälv

Det är fördelaktigt att anlita Trädfällning24 för trädfällning och relaterade uppdrag i Kungälv. Bland annat erbjuder vi dig som kund:

  •  Ett fast pris efter vi tillsammans med dig på ett öppet och rakt sätt lämnat en offert, givetvis tittar vi på dina träd gratis
  • En snabb och tillförlitlig tjänst med kvalificerade trädfällare, där alla våra medarbetare har relevant utbildning för höghöjdsarbeten och motorsågshantering
  • Vi är alltid försäkrade med upp till 10 miljoner kronor i ansvarsförsäkring
  • Vi erbjuder ett brett spektra av tjänster med allt ifrån avancerad trädfällning till stubbfräsning och plantering. Vid behov har vi även certifierade arborister med stora kunskaper om avancerad trädvård.

 

Kontakta oss för trädfällning i Kungälv

Vi erbjuder en bred och tillgänglig tjänst där vi till skillnad från många andra i branschen kan handlägga ditt ärende snabbt. Ofta kan vi ge dig en offert redan när du kontaktar oss. Om inte så åker vi gärna ut till arbetsplatsen och gör en bedömning eller ber dig komplettera med fotografier som du enkelt skickar in till oss via mejl. Våra utbildade medarbetare på kundtjänst är både raska med att förstå och hjälpa dig med ditt problem, vilket gör att du slipper vänta. Ring oss idag på 010 – 49 58 100 eller mejla på info@tradfallning24.se Varmt välkommen till Trädfällning24!