Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Karlstad med omnejd

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Karlstad med omnejd

Tradfallning-Karlstad-2Karlstad, residensstad för Värmlands län. Värmland är känt som skaldernas landskap och just ifrån Karlstad kommer flera av dem. Gustaf Fröding och Nils Ferlin hör väl till de mest kända och uppskattade av dem. Men Karlstad har mer än poesi att ge. Här finns bland annat gott om teatrar och museer, däribland Alsters Herrgård som är en minnesgård över nämnda Gustaf Fröding. Det fina läget vid Klarälvens delta i Vänern och det faktum att centrala Karlstad faktiskt är byggt på en ö, ursprungligen kallad Tingvallaön, gör att här finns gott om vatten i stadsbilden. Här finns också ett enormt populärt och framgångsrik hockeylag, Färjestad BK, som har tagit flera SM-guld. Karlstad har också ett stort universitet, Karlstads Universitet, som är ett av de yngsta universiteten i landet, men icke desto mera populärt med sina tusentals studenter. Många människor flyttar till Karlstad för att studera och det behövs därför många studentbostäder, men också familjebostäder för alla som väljer att stanna kvar i charmiga Karlstad efter sin utbildning. Vi har till exempel Hagalund, med sina trevliga villor, Klara och Gruvlyckan-Sommarro med både hus och lägenheter. Karlstad är en grönskande stad att trivas i och då staden har gott om gamla charmiga villor med mer eller mindre förvuxna träd i trädgårdarna, finns det stor efterfrågan på trädfällning i Karlstad. Samma sak gäller förstås för småorterna runtomkring, till exempel Kil, Deje och Molkom.

 

Känn dig trygg med trädfällning i Karlstad

Tradfallning-Karlstad-1Trädfällning24 har ett nätverk med duktiga trädfällare över hela landet. Det innebär att när du kontaktar oss för hjälp med trädfällning så kan vi ofta erbjuda dig offerter från flera trädfällare, vilket alltså ger dig möjlighet att välja det billigaste alternativet. Oavsett vilken av våra duktiga trädfällare du väljer hos oss, kan du lita på att du får hjälp av en professionell trädfällare med alla nödvändiga kunskaper och inte minst försäkringar. Trädfällning24 är helt enkelt ett prisvärt, tryggt och professionellt alternativ för trädfällning i Karlstad!

 

 

 

 

Vårt erbjudande till dig i Karlstad

Tradfallning-Karlstad-3Trädfällning24 har som huvudsaklig uppgift att hjälpa såväl privatpersoner som företag med trädfällning i alla tänkbara miljöer. Eftersom vi behärskar metoden ”avancerad trädfällning” kan vi hjälpa till med trädfällning även där det är känsliga omgivningar eller då trädet står nära en fastighet. Metoden går ut på att trädfällaren (många av trädfällarna i vårt nätverk är också tävlingsklättrare) klättrar upp i trädet som ska fällas och med hjälp av en motorsåg fälla det bit för bit uppifrån, och försiktigt fira ner de avsågade delarna med rep. Men vi kan också bistå med:

  • arborister
  • trädvårdare
  • stubbfräsning

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!