Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Karlskrona ökar i popularitet

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Karlskrona ökar i popularitet

Tradfallning-Ingaro-3Den gamla staden Karlskrona ligger vackert belägen på kust och öar i Blekinge skärgård. Staden grundades av Karl XI på 1680-talet. Krigarkungen ville ha en sydligt belägen örlogsbas för att lättare sättare flottan på krigsfot mot exempelvis arvfienderna Danmark och Polen. Sedan 1998 återfinns Karskrona på Unescos världsarvslista, tack vare de otroligt välbevarade och unika miljöerna. Centrala Karlskrona ligger på ön Trossö och här finns mycket att se. På Trossö hittas bland annat Stortorget, som är Sveriges största torg, Amiralitetskyrkan med Gubben Rosenbom och naturligtvis marinbasen.

 

Stort behov av trädfällning i Karlskrona

Tradfallning-Karlskrona-2Det finns förstås även många charmiga stadsdelar i Karlskrona. På Björkholmen bodde varvsarbetarna förr i tiden, och än idag finns små trästugor från 1700-talet kvar. En liten bit in på fastlandet hittar vi Lyckeby, som förr var en egen tätort, men som sedan 1970 växte samman med övriga staden. Här finns gott om sevärdheter från Lyckebys mångåriga historia, men också gott om villaområden och köpcentrum.

Verkö, en ö öster om Karlskrona har både industrier, naturreservat och villaområden. Här finns även en trädgårdsförening, vilket inte är så konstigt eftersom här förstås finns ett stort antal uppvuxna och vackra trädgårdar. Då Karlskrona har en sådan lång historia och många äldre träd är det inte konstigt att Trädfällning i Karlskrona därför blir allt mer eftertraktat och populärt. Trädfällning24 har ett starkt nätverk i Karlskrona och dess närområde och vi erbjuder ett brett spektra av tjänster inom trädfällning och trädvård. Vi kan till exempel hjälpa dig med:

• Arborister – Vi har ISA-certifierade arborister som hjälper dig med avancerad trädvård och trädfällning.
• Trädvårdare – Behöver du hjälp med beskärning eller dylika tjänster står våra duktiga trädvårdare snabbt till din tjänst.
• Stubbfräsning – Vi fräser enkelt och skonsamt bort störande stubbar på din villatomt eller mark.

 

Avancerad trädfällning i Karlskrona


Många av oss lägger ned mycket tid i våra trädgårdar och då vill vi naturligtvis inte att ett stort träd ska falla och förstöra allt det som vi mödosamt har byggt upp under åren. Lyckligtvis är detta inte heller nödvändigt, tack vare metoden ”avancerad trädfällning” som vi på Trädfällning24 huvudsakligen använder. Metoden går ut på att trädfällaren klättrar upp i trädet och fäller det bit för bit uppifrån, medan grenarna, riset och så småningom kubbarna firas ner försiktigt för att inte skada känslig miljö.

Trädfällning24 har ett stort nätverk av trädklättrare över hela landet och har stark förankring i just Karlskrona. Våra trädklättrare har i många fall mästerskapsmedaljer i klättring, och därmed behärskar vi detta till fullo. Dessutom kan du naturligtvis vara tryggt förvissad om att vi har alla försäkringar som behövs. Våra trädfällare medför försäkringsbeviset ut till arbetsplatsen så att du själv kan kontrollera att allt står rätt till.

Kontakta oss för säker och snabb trädfällning i Karlskrona

Vi på Trädfällning24 är alltid tillgängliga och kan med snabbt varsel hjälpa dig med trädfällning eller relaterade tjänster. Ring oss på 020 -910 440 mellan 8-20 varje dag eller mejla dygnet runt på info@tradfallning24.se. Varmt välkommen med din förfrågan!