Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Stor efterfrågan på trädfällning i Kalmar

  1. Trädfällning24
  2. Stor efterfrågan på trädfällning i Kalmar

Tradfallning-Kalmar-1På smålandskusten ligger Kalmar, en av Sveriges äldsta städer. Tack vare sin långa historia finns här ett stort antal kulturminnen och historiska minnesmärken. Stadsdelen Kvarnholmen, där de centrala delarna av Kalmar ligger, är till och med den stadsdel i Sverige med flest kulturminnesmärkta hus, är ett av exemplen är Kalmar Saluhall. 1397 undertecknades Kalmarunionen här och 1520 steg Gustav Vasa iland här efter att ha flytt från Lübeck. Kalmar hade också viktiga förbindelser med Hansan. Man kan riktigt känna historiens vingslag i Kalmar. Runtom de centrala delarna av Kalmar finns många populära stadsdelar. En av dem är Stensö, som under 1800-talet var ett fiskeläge, men som under 1900-talet omvandlades till ett villaområde. Andra exempel är Berga och Ängö, och var man än tittar i Kalmar hittar man trevliga bostäder med härliga trädgårdar och gott om andra grönområden. Eftersom staden är så gammal och dessutom ligger i ett landskap med mycket barrskog, förstår man utan vidare att det finns stor efterfrågan på trädfällning i Kalmar.

 

Trädfällning i Kalmar till fast pris

Tradfallning-Kalmar-2

När du anlitar din trädfällare hos Trädfällning24 kan du lita på att du alltid får ett fast pris. Ett fast pris är en trygghet för dig som kund, eftersom du har full koll på priset på tjänsten du köper och riskerar inte att behöva betala mer än du har räknat med. Att vi är fullt försäkrade ger dig också ekonomisk trygghet när du anlitar oss. Alla som anlitar oseriösa trädfällare utan försäkring riskerar att själv få stå för kostnaderna om en olycka skulle inträffa. Med Trädfällning24 kan du lugnt låta oss göra jobbet med trädfällning i Kalmar, och själv kan du sova gott om natten.

 

 

 

 

Konsultation inför trädfällning i Kalmar med certifierade arborister

Tradfallning-Kalmar-3

Trädfällning24 kan hjälpa till med mycket mer än trädfällning i Kalmar. Vi kan också erbjuda stubbfräsning, arborister och trädvårdare till förmånliga priser. Våra arborister är certifierade och kan hjälpa dig med konsultation av ditt träd för att se vilka insatser som behöver göras för det. När du kontaktar oss via e-post är vi tacksamma om du passar på att bifoga en bild av trädet du behöver hjälp med. Vi kan då bedöma den arbetsinsats som behövs, vare sig det gäller arboristtjänster eller trädfällning, och dessutom ge dig ett snabbt prisförslag. Och kom i håg: vi kan tekniker för att fälla träd på de mest svårtillgängliga platser, på ett sätt som är säkert för både miljö och egendom.