Husby Entreprenad AB

Husby Entreprenad AB är ett välrenommerat trädvårds- och markföretag från Grödinge i södra Stockholm som i huvudsak arbetar med trädgårdsskötsel, trädfällning och trädvård samt grävarbeten och materialtransporter med lastbil/kranbil. Några kompletterande tjänster är vinterväghållning och sandupptagning.

Ansluten till Trädfällning24: 2014

Kontaktperson: Sami Mäkinen

Godkänd för F-Skatt: Ja

Aktiv i momsregistret: Ja

Skuldsaldo: 0

Registreringsår: 2005

Antal anställda: 9

Omsättning (2013): 12 MSEK

Certifieringar: Motorsågskörkort AB; BF9K (kvalitet/miljö/arbetsmiljö)

Arboristutbildningar: Ja. Certified Professional Treeclimber (CPT).

Relaterade tjänster inom trädvård: Avancerad trädfällning, beskärning, klättrande trädvård, klättrande beskärning, sektionsfällning, bortforsling

Typ av skadeförsäkring: Ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar upp till 10 MSEK

Omdöme Trädfällning24: Husby Entreprenad AB genomsyras av en stark arbetsanda och motiverade medarbetare när det gäller alla led. De visar på en fantastisk kompetens ute på arbetsfältet samtidigt som det finns en hög medvetandegrad när det gäller kundservice och bemötande. Inom området trädfällning har Sami Mäkinen och medarbetare visat att Husby Entreprenad AB tillhör några av de mest pålitliga alternativen i Stockholmsområdet. Det går alltid att lita på att Husby Entreprenad är punktliga, trevliga i alla lägen samt flexibla när det gäller kundönskemål. De visar på en stark arbetsmoral och en hög integritet. Det är svårt att rekommendera en bättre trädfällare i Stockholm idag. För Trädfällning24 är det ett sant nöje att få arbeta tillsammans med en underleverantör med riktigt professionella medarbetare.

Företagslogo

Webbsida

Team

Postadress: Husby Gård 4, 147 91 Grödinge

Mobil: 070 - 886 26 22