Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Pålitlig trädfällning i Halmstad

  1. Trädfällning24
  2. Pålitlig trädfällning i Halmstad

Tradfallning-Halmstad-1Västkustpärlan Halmstad är en riktig turistort. Staden har en spännande historia och här finns mycket att både se och göra. De flesta känner väl till popgruppen Gyllene Tider och Tylösand, men här finns också gott om teatrar, konst och idrott på hög nivå. Framför allt är det förstås havet som är centralt och Laholmsbukten som staden ligger vid bjuder på ett stort antal fina badorter, däribland Tylösand. Lite norr om staden ligger även orten Båstad som är känd för sina tennisturneringar och intensiva nattliv under sommarmånader.

Även i Halmstad finns många omtyckta platser; Östra Stranden är en av dem och har en av landets längsta badstränder och massor av sommarstugor. Östra Förstaden och Väster är stadsdelar som byggdes under tidigt 1900-tal och de vackra villorna här är väldigt populära, men här finns också stadsdelar med vanliga lägenheter, radhus och småhus. Det finns även många grönområden och fina parker. I Halmstad finns helt enkelt någonting för alla.
Eftersom staden har så lång historia finns dessutom många trädgårdar med riktigt stora, maffiga och ibland tyvärr alldeles förvuxna eller sjuka träd. Trädfällning i Halmstad är med andra ord en vanligt förekommande uppgift för oss på Trädfällning24.

 

Säker trädfällning i Halmstad

Tradfallning-Halmstad-2Att vara välförsäkrade ser vi på Trädfällning24 som en självklarhet av den enkla anledning att vi månar om både kunder och medarbetare. Vi har alltid med oss försäkringsbevis när vi utför trädfällningar, så det är lätt för dig att kontrollera vår försäkring. Om du chansar och anlitar den sortens trädfällare som bara vill tjäna snabba pengar finns risken att du får stå för kostnaderna om en olycka skulle inträffa. Medarbetarna på Trädfällning24 är mycket erfarna och använder sig av en trädfällningsmetod som kallas avancerad trädfällning. Metoden går ut på att klättra upp i trädet och fälla trädet i sektioner och hissa ner en bit i taget. Många av oss har dessutom mästerskapstitlar i klättring. Så chansa inte utan välj en trädfällare du kan lita på och som garanterat gör ett bra jobb.
 

 

Relaterande tjänster

Vi erbjuder inte bara trädfällning, du kan också anlita oss för att hjälpa dig med tjänster av bland annat:

  • Arborister – En arborist är en utbildad trädvårdare med stora kunskaper ibland annat vård, beskärning och fällning
  • Trädvårdare – Våra trädvårdare hjälper dig med allt från plantering till fällning av träd.
  • Stubbfräsare – Vi tar bort störande stubbar genom skonsam fräsning, vilket inte åsamkar marken någon som helst skada.

Vi kan alltid ge dig ett fast pris, hos oss blir det inga dyra och obehagliga överraskingar. Om du skickar oss ett e-postmeddelande med en bild av trädet så kan vi direkt ge dig ett prisförslag. Välj oss för professionell och prisvärdig trädfällning i Halmstad. Varmt välkommen till Trädfällning24!