Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning på Gotland för den kräsne

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning på Gotland för den kräsne

Tradfallning-Gotland-1Gotland har många trevliga bostadsområden, där över 57 000 människor lever och trivs. Faktum är att här har människor bott ända sedan stenåldern, vilket märks på de otaliga fornlämningarna man hittar på ön. Den enda staden på Gotland, Visby, har upptagits i Unescos världsarvslista, så unik är bland annat dess ringmur och de gamla kyrkoruinerna. Det finns många anledningar till att vilja leva på Gotland, och många av människorna som har den lyckan gör det förstås i Visby, medan andra trivs i Klintehamn, Hemse eller Fårösund. Vanligast i de små tätorterna på Gotland är att bo i hus, varav många har gamla härliga trädgårdar. Här står otaliga gamla, vackra träd som både förskönar men ibland också skapar faror för människorna som lever där. Tyvärr kan det nog vara så ibland att träd på hundratals år måste fällas, för att de är sjuka eller riskerar att skada hus som står nära. Det är inte svårt att förstå att det finns stor efterfrågan på trädfällning på Gotland.

 

Mycket mer än trädfällning på Gotland

Tradfallning-Gotland-2

Vi på Trädfällning24 hjälper gärna till med trädfällning på Gotland, men vårt erbjudande innefattar mycket mer än så. Vi kan också hjälpa dig med:

  • Arboristtjänster
  • Stubbfräsning
  • Beskärning

Vi har professionella arborister som gärna besöker dig och hjälper dig att bedöma vad som behöver göras för just ditt träd. Kanske behöver några sjuka grenar tas bort eller kanske behöver trädet behandlas mot insekter? Våra arborister certifierade och kan garanterat ge ditt träd den rätta vården. Har du istället varit tvungen att fälla ett träd som vuxit sig för stort eller som murknat, kanske du behöver hjälp att få bort den störande stubben som blev kvar. I så fall har vi rätt utrustning och kunskap för att ordna jobbet åt dig.

 

Skonsam trädfällning på Gotland

Tradfallning-Gotland-3Eftersom våra medarbetare på Trädfällning24 är klättrare, kan vi komma åt att fälla träd på de mest otillgängliga platser. Vi klättrar helt enkelt upp i trädet och sågar ner en bit i taget tills trädet är i en storlek som är hanterbar att fälla. Önskar du kan vi sedan hjälpa till att ta hand om ris och grenar och vill du behålla veden kan vi såga upp den i lagom stora kubbar.

 

Hör av dig till oss!

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp att till exempel fälla ett träd. Vi är tillgängliga på telefon vardagar 9-18 och dygnet runt via e-post. Bifoga gärna en bild av trädet i ditt e-postmeddelande, så kan vi göra en snabb bedömning och ha möjlighet att direkt ge dig ett prisförslag. Välkommen till Trädfällning24!