Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Falun

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Falun

Tradfallning-falun-1Falun var tidigare ett samhälle som dominerades starkt av gruvindustrin och miljön var aningen tråkig. Så är det inte längre och numera trivs växter och djur bra i staden samtidigt som den gamla gruvan sedan 2001 återfinns på Unescos världsarvslista och lockar tusentals turister årligen. Besökare dras också till de andra museerna och till andra kulturinstitutioner som Dalateatern och olika festivaler. I Falun hittar man också Lugnet, som är en enorm idrottsanläggning för alla tänkbara former av sporter och idrotter.

Kort sagt finns det så mycket att se och uppleva i Falun. Det finns också många fina bostadsområden, till exempel Elsborg med bevarade hus redan från 1600-talet och Villastaden med tjusiga villor från tidigt 1900-tal. Falun är alltså en stad med anrik historia. De många äldre trädgårdarna innebär även att det finns många gamla träd som är i behov av fällning eller vård. Det gör att efterfrågan på trädfällning är stor i Falun.

 

Pålitlig och trygg trädfällning i Falun

Tradfallning-falun-2Trädfällning24 har ett gediget nätverk med trädfällare och arborister som snabbt kan vara på plats hos dig när du behöver hjälp med trädfällning i Falun. Vi kan även hjälpa dig med stubbfräsning eller beskärning. I vårt team finns även certifierade arborister som hjälper dig med allt inom avancerade trädvård. Våra medarbetare är erfarna och kunniga, men också välförsäkrade för att du som kund ska kunna känna dig trygg om en olycka mot förmodan skulle inträffa.

 

 

 

 

Trädfällning på känsliga och svårtillgängliga platser

Tradfallning-falun-3 När vi på Trädfällning24 fäller träd är vi inte beroende av en skylift eller av att det finns gott om utrymme att fälla trädet på. Därför kan vi även hjälpa dig som har ett träd som står illa till eller med en ömtålig trädgård som inte får ta skada. I de fallen kan våra trädfällare, som också är skickliga klättrare, ta sig upp i trädet och såga ner det bit för bit. Det kallas för sektionsfällning och är en effektiv och skonsam form av trädfällning. Grenarna och riset som sågas loss kan vi då hissa ner försiktigt och på så sätt skona området runt trädet från att skadas. Stammen kan vi kapa upp åt dig i lämpliga kubbar för vedkapning om du så önskar.
 

 

 

Bra pris på trädfällning i Falun

Tack vare vårt omfattande nätverk av trädfällare kan vi erbjuda samma tjänst från flera olika trädfällare. Det gynnar dig som kund eftersom en konkurrenssituation skapas och priset pressas. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med trädfällning, trädvård eller närliggande tjänster. Du når oss på telefon 010 – 49 58 100 varje dag mellan 8-20 eller dygnet runt på mejlen: info@tradfallning24.se.

Varmt välkommen till din trädfällare i Falun med omnejd!