Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning Eskilstuna

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning Eskilstuna

eskilstuna under dagen Eskilstuna är en snabbt växande stad som trots det lyckats bevara sin lantliga charm med mycket grönt och många träd. Eskilstunaån, som ringlar genom staden, förstärker bilden av närheten till naturen. Bebyggelsen är en harmonisk mix av gammalt och nytt, stort och smått. I stadens ytterområden finns stora villaområden och samhällen som t ex Skogstorp, Sundbyholm, Hällberga och Ärla. Flerfamiljshus blandas med villor, varav många äldre med träd som blivit för stora för att passa in.

Trädfällning i Eskilstuna är med andra ord en naturlig uppgift för Trädfällning24, som också har kopplingar till staden genom att vi har både grundare och kontor i Eskilstuna. Det innebär bland annat att vi kan erbjuda en väldigt snabb och tillförlitlig service i Eskilstuna.

 

Vi utför avancerad trädfällning

Trädfällning24 har specialiserat sig på att ta ner träd i trånga och besvärliga lägen dit det är svårt att nå med exempelvis skylift eller motsvarande. Vi klättrar upp i trädet samtidigt som vi kvistar det och kapar ner det i bitar så långt ner som behövs. Vid behov kan vi fira ner kubbarna för att skona omgivningen. Förutom trädfällning i Eskilstuna med omnejd erbjuder vi bland annat trädkonsultering, rotluftning och stubbfräsning. Vi kan även tillhandahålla arborist-tjänster samt efter överenskommelse frakta bort grenar och kubbar. Vårt sätt att arbeta utan maskiner är skonsamt både för miljö, mark och egendom.

Eftersom vi arbetar nära hus och andra känsliga miljöer erbjuder vi självklart metoder inom trädfällning som är väldigt skonsamma. Vi erbjuder förutom markfällning och sektionsfällning även trädplockning. Det speciell med trädplockning är att trädet tas ner bit för bit vilket minskar riskerna som annars finns om man hade fällt trädet på traditionellt vis. Det gör det enklare att ta bort träd som hänger över hus och riskerar att falla, men lämpar sig även för träd som är väldigt stora och höga. Vid trädplockning används en lastbilsmonterad lång kran som är utrustad med en gripsåg som är en kraftigt vridbar timmergrip med såg.

 

Trädfällning i Eskilstuna till bra priser

träd i eskilstunaVi har en stark förankring i Eskilstuna och våra trädfällare kan sitt yrke utan och innan. Om du är intresserad av fördelarna med att välja hög kvalitet ska du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte. Många föredrar givetvis det lägsta priset till bästa kvaliteten och det får du hos oss. Vi har nätverket som gör det möjligt att ge dig de billigaste alternativen för trädfällning i Eskilstuna. Tveka inte att höra av dig till oss. Vi svarar snabbt och vi levererar även lika fort.

Välkommen till Trädfällning24 – din trädfällare i Eskilstuna med omnejd.