Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Skonsam trädfällning i Enköping

  1. Trädfällning24
  2. Skonsam trädfällning i Enköping

enköping1Enköping är en av Sveriges ledande park- och trädgårdskommuner och är tillsammans med flera andra parker i Sverige med i ett nationellt nätverk som heter Swedish Society of Public Parks & Gardens vars främsta syfte är att öka trädgårdsturismen i Sverige. Epitetet “Sveriges närmaste stad” är välfunnet även om trakterna norr om Dalälven känns lite avlägsna. E18 och Mälarbanan betyder mycket för tillgängligheten och besöksnäringen.

Närheten till städer som bl a Eskilstuna, Västerås, Sala och Uppsala bidrar säkert också till att många hittat till den vackra staden med de många spännande parkerna och stora möjligheter till naturupplevelser för både små och stora besökare.

 

Trädfällning i Enköping – parkernas stad

enköping2”Parkernas Stad” är en annan populär benämning på Enköping, som med sina tjugofyra parker och grönytor utövar stor lockelse på den trädgårdsintresserade. Drömparken är den trolska benämningen på den största parken. Det säger sig självt att en stad med ett sådant engagemang i trädgårds- och naturfrågor även väl vårdar sina träd både i stadsmiljön och i kringområdena. Behovet av trädfällning i Enköping har visat sig vara stort enligt vår erfarenhet.

Metoden som visat sig mest användbar i fallet villa- och radhusområden i Enköping kallas för sektionsfällning eller avancerad trädfällning. Vi är specialiserade på denna miljövänliga och skonsamma form av trädfällning. Metoden går till som så att vi klättrar upp i trädet och kvistar av grenarna innan vi kapar stammen i hanterbara bitar, vilka vid behov firas ned eller släpps ned på marken.Denna teknik för trädfällning är överlägsen i svårtillgängliga områden eller trånga platser. Vid behov utför vi även precisionsfällning och använder oss av skylifts, men sektionsfällning är väldigt populär just för att den inte gör någon som helst skada på markomgivningen.

 

Trädfällning i Enköping med kvalitet

Kvalitet för oss på Trädfällning 24 är kompetenta och välutbildade medarbetare som vet exakt vad de sysslar med. Kvalitet är dock mer än bara utförandet. Vi lever idag i ett ytterst konsumentmedvetet samhälle och betalar man för en tjänst så skall man veta exakt vad man får för sina pengar. Du skall som kund få svar på tal om exakt varje tjänst och arbetsprocess och allt skall specificeras tydligt och klart i en offert med produktbeskrivning.Samtidigt så ska du som kund också vara trygg i att trädfällaren är ordentligt försäkrad och har giltig F-skattesedel.

På Trädfällning24 är vi försäkrade för upp till 10 miljoner kronor på alla våra jobb, så du kan vara trygg om det mot förmodan skulle inträffa något när vi fäller träd i Enköping med omnejd.

 

Hör av dig till oss om frågor och prisoffert!

Om du har frågor och funderingar vad gäller trädvård och trädfällning i Enköping så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vårt kontor är bemannat från 8-20 under veckans alla dagar om du vill prata med en trädfällare eller trädvårdare direkt på telefon. Du når oss på: 010 – 49 58 100.

Till skillnad från många företag inom branschen som ofta befinner sig ute på uppdrag och har svårt att vara tillgängliga så har vi investerat helhjärtat på en tillgänglig, tillmötesgående och kunnig kundtjänst. Detta har visat sig vara mycket eftertraktat och många glada kunder har således känt sig väldigt trygga med vår tjänst från första intrycket på telefon, vilket är mycket viktigt för oss.

Det går också utmärkt att specificera det du behöver hjälp med genom vårt offertformulär. Det är mycket enkelt och smärtfritt. Skicka gärna med bilder så kan vi snabbare skapa oss en uppfattning om priset på arbetet. Ofta kan vi svara direkt med en attraktiv offert. Välkommen till din trädfällare i Enköping