Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Bortforsling

  1. Trädfällning24
  2. Bortforsling

Helhetsaspekten av ett arbete är viktigt för oss och vi månar om att finnas till hands för dig under hela arbetets gång, från början till slut. Vi är lyhörda och reagerar också snabbt på önskningar om förändringar under arbetets gång. Att kunna erbjuda flexibla tjänster är mycket viktigt för oss.

Vi ordnar med bortforsling!

När vi har fällt träd som du vill bli av med, och även arbetat med eventuella andra förändringar på marken, så erbjuder vi alltid våra kunder hjälp med bortforsling som extratjänst. I samband med med trädfällning erbjuder vi fördelaktiga avtal och priser på bortforsling, som är svåra att hitta någon annanstans för dig som är privatperson. Ett nedkapat träd på marken är en sorglig syn och det är heller inte lätt att hitta någon firma som ordnar med bortforsling. Låt oss ta hand om både fällningen och bortforslingen av trädet. Du får då ett förmånligt pris och slipper lägga energi och kostnader på att forsla bort trädresterna själv.

Uppkapning och kubbning

Utifrån storlek på trädet och dina egna önskemål så fixar vi så att du blir av med materialet och kan använda det till egenbruk eller för försäljning. Vanligtvis tar det cirka en till tre dagar att få det kapade trädet upprensat och bortforslat. Självfallet väljer du själv vad du vill ha bortforslat, om det exempelvis rör sig om själva trädstammen eller bara grenarna. Vi erbjuder naturligtvis kubbning i samband med trädfällning, vilket vi ordnar snabbt och smidigt. För dig som vedeldar på vintern är det ett fördelaktigt alternativ.

Övriga tjänster utöver bortforsling av trädavfall

• Transport-bortforsling
• Schaktning
• Bortforsling av schaktmassor
• Leverans av matjord, grus och dylikt

Vanligtvis jobbar vi med kranbilar med hela 30 kubik i lastutrymme. Det gör att vi kan få ner antalet körvändor och därmed även priset på bortforsling. All vår verksamhet genomsyras av ett miljötänkande där vi strävar efter att ha så liten miljöpåverkan som möjligt.

Tveka inte att kontakta oss!

Då vi utför transport och bortforsling både i egen regi med våra lastbilar samt med externa åkerier, så kan vi erbjuda dig mycket förmånliga priser på bortforsling. Vanligtvis kan vi ge dig en offert med fast pris, vilken kan skilja sig åt lite från stad till stad beroende på olika förutsättningar. Ring oss på 020-910 440 eller mejla info@tradfallning24.se så svarar vi på alla frågor så snabbt och utförligt som vi kan. Varmt välkommen!