Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Borlänge

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Borlänge

borlänge1Borlänge är Dalarnas största ort och staden har mycket trevligt att erbjuda. Här finns goda möjligheter till bad, båtliv och alla andra tänkbara vattenaktiviteter. Sjön Runn har förbindelse med Dalälven vilket innebär att långväga båtturer är fullt möjliga

I slutet av 1800-talet kom järnväg och industrier till Borlänge, och man kan säga att det var då det moderna Borlänge började växa fram. Därför finns här många äldre hus från sent 1800-tal eller tidigt 1900-tal, till exempel Forssa med sina arbetarbostäder eller Bergslagsbyn med sina faluröda trähus. Här finns många gamla, vackra trädgårdar med åldrande träd som har åldrats med behag. Tyvärr är det även många träd som inte längre ryms i trädgårdarna eller som har blivit murkna och riskerar att åsamka stor skada vid ett riktigt blåsväder. Det är därför lätt att förstå att det finns stort behov av trädfällning i Borlänge.
.

 

Stor vana vid trädfällning i Borlänge

borlänge2Vi på Trädfällning24 har hjälpt till att fälla många träd i Borlänge med omnejd och många kunder vittnar om att vi är ett seriöst och pålitligt alternativ för trädfällning i Borlänge. Då vi använder oss av sektionsfällning – en teknik som går ut på att klättra upp i trädet och såga ner det gren för gren – kommer vi åt att fälla träd som är placerade så att ingen skylift eller annan stor maskin kan komma i närheten. Tack vare denna metod kan vi också fälla ett träd utan att skada omgivningen då vi enkelt fira ner ris och grenar med rep och lägga ner dem mjukt på marken. Kubbarna, det vill säga den uppdelade stammen, får du naturligtvis gärna behålla för att till exempel använda till ved. Vi kan i så fall förbereda arbetet genom att kapa kubbarna i lagom stora bitar för din vedkap.

 

 

Många trädrelaterade tjänster i Borlänge

borlänge3Förutom Trädfällning i Borlänge har vi en rad närliggande tjänster. Har du en störande stubbe på din tomt kan vi hjälpa dig att fräsa bort den. Vi kan även bistå med utbildade och certifierade arborister för bland annat avancerad trädvård. Våra arborister kan exempelvis hjälpa dig med beskärning eller lämpliga åtgärder för skadade/sjuka träd. Vi tar hand om ditt träd på bästa tänkbara sätt. Vi hjälper även till med bortforsling och röjning av material såsom ris och grenar. Bland mycket annat. Fråga oss om du har ett trädrelaterat problem. Inga träd är omöjliga för oss!

Trygg och prisvärd trädfällning i Borlänge

Eftersom Trädfällning24 har ett nätverk av trädfällare som sträcker sig över hela landet, kan vi ge dig flera olika offerter för samma tjänst. På så erhåller du alltid ett bra pris med oss på Trädfällning24. Alla våra trädfällare har självfallet giltiga försäkringar och F-skattesedel. Du kan vara säker på alltid få ett säkert och väl utfört arbete med oss. Ring eller mejla för mer information: 010 – 49 58 100 alternativt info@tradfallning24.se