Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Borås

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Borås

I Västergötland ligger Sveriges 15:se största tätort: Borås. Staden grundades 1621 av Kung Gustav II Adolf och är historiskt känd för sin textilindustri som nåddboråse sin höjdpunkt under 1900-talet. Staden har till och med fått smeknamnet ”Textilstaden”.

I Borås finns en massa hus och trädgårdar samt vacker natur. Det finns även gott om trädfällare eller så kallade arborister som kan hjälpa till med allt från trädfällning till att vårda träden. När du behöver ett proffs som kan hjälpa till med trädfällning i Borås eller hjälp med att ta hand om oönskade stubbar kan du enkelt ta kontakt med en arborist.

 

Olika metoder för att fälla träd

Trädfällning i Borås sker alltid enligt hur miljön ser ut och vilka förutsättningar som finns. De flesta tänker nog på markfällning när de hör trädfällning, men det är inte alltid den metoden passar. Vid markfällning fälls trädet vid marken men om det finns hus eller elledningar i närheten som trädet kan trilla över så är det absolut ingen passande metod. Då kan istället en sektionsfällning lämpa sig bättre. Precis som namnet antyder kapas då trädet i sektioner som hissas ner på marken. Det finns ingen risk att trädet trillar på hus vilket gör det till en lite säkrare metod.

Det finns en hel del risker med trädfällning i Borås vilket gör det bäst att överlåta jobbet till proffsen. Risken finns att trädet trillar över känsliga saker eller över det värsta: en person. Det krävs både teknik och kompetens för att förstå hur trädfällning i Borås ska ske och det är viktigt att ha respekt för det. Arborister har alltid rätt utrustning, verktyg och kunskap.

En arborist kan hjälpa till med bra mer än bara trädfällning i Borås. Du kan även få hjälp med att ta bort oönskade stubbar, beskära träd eller forsla bort trädavfall efter trädfällningen. Speciellt beskärning är viktigt att få till rätt eftersom trädet kan skadas och i värsta fall dö om den beskärs fel. Det måste göras under rätt tidpunkt och på rätt sätt för att trädet ska växa sig vackert, och bära god frukt om det är ett fruktträd.

För att få hjälp med trädfällning i Borås är det bara att fylla i formuläret eller ringa in till oss. Vi bokar alltid in ett kostnadsfritt möte så att vi kan se vad som behöver göras och hur det ska göras. Redan samma dag får du en offert.