Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Trädfällning i Blekinge

  1. Trädfällning24
  2. Trädfällning i Blekinge

Blekinge1Blekinge, även kallat ”Sveriges trädgård” är vårt näst minsta landskap. Landskapet har omkring 150 000 invånare och i det här natursköna landskapet med sin fantastiska skärgård och många trevliga städer finns mycket att se och göra. Här bjuds på utmärkt fiske, i såväl Östersjön som i åar och insjöar. För den kultur- eller historieintresserade finns världsarvet Örlogsstaden Karlskrona, som är Europas mest välbevarade örlogsstad. I Blekinge finns helt enkelt hur mycket som helst att uppleva och göra, inte att undra på att så många trivs här. Här finns hus och lägenheter mitt i staden, likväl som på landet. Exempelvis hittar vi många trevliga radhus och villor i Hulta i Ronneby och likaså i Lyckeby i Karlskrona. Eftersom många av bostäderna byggdes mellan 1960 och 1980, finns här förstås också mängder av trädgårdar med träd som har blivit förvuxna eller drabbats av sjukdom eller röta. Man kan därför lätt förstå att det finns stort behov av trädfällning i Blekinge!

 

Stor erfarenhet av trädfällning i Blekinge

Blekinge2Eftersom vi på Trädfällning24 har ett nätverk av trädfällare över hela landet har vi också många duktiga trädfällare i Blekinge. Vi försöker alltid att vara så snabbt på plats som möjligt när det behövs för att göra en bedömning av nödvändiga åtgärder. Våra trädfällare är mycket kunniga och klarar av trädfällning även på de mest komplicerade eller känsliga platser, även där en skylift inte kommer åt eller skulle förstöra markytan. Behövs det kan vi till exempel klättra upp i trädet och såga av en del i taget och försiktigt hissa ner med rep för att inte skada din trädgård.

 

 

 

 

Trygga trädfällare på Trädfällning24

Vi på Trädfällning24 har som en av våra viktigaste principer att vara ett tryggt alternativ för trädfällning i Blekinge. Vi är alltid väl försäkrade och har försäkringsbevis med oss till dig för att du ska kunna kontrollera att alla papper är i ordning. Skulle en olyckshändelse inträffa under en trädfällning är det därför vi på Trädfällning24 som står för kostnaderna. Eftersom vi alltid är noggranna och måna om din och vår säkerhet har vi aldrig behövt använda vår försäkring, men det är ändå självklart att den ska finnas där!

 

Vi kan mer än trädfällning i Blekinge

Blekinge3Är du intresserad av att anlita oss för hjälp med trädfällning kan det vara bra att veta att vi har vi har fler tjänster utöver trädfällning i Blekinge att erbjuda. Bland annat kan vi hjälpa dig att ta hand om grenarna och riset samt se till att det fraktas bort, vi kan fräsa bort stubben som blir kvar när resten av trädet är borta och vill du inte ens fälla ditt träd, utan bara ta hand om det har vi duktiga arborister som kan komma till dig och ge ditt träd den behandling det behöver.

Välkommen att höra av dig!