Snabb Service!
Spar tid och pengar.

Välj trädfällning med kvalitet och service!

Trädfällning24 är en premiumtjänst för trädfällning. Vi är själva trädfällare och levererar tjänster som är 100% kvalitetsgranskade. Snabba svar och hög kundservice är vårt fokus - enkelt och maximalt mervärde för dig som kund!

  • Enkelt
  • Snabbt
  • Riktiga trädfällare och arborister

Omgivning och trädfällning i Alingsås

  1. Trädfällning24
  2. Omgivning och trädfällning i Alingsås

alingsås1I den tänkta triangeln Göteborg – Borås – Alingsås utgör Alingsås den norra spetsen med sitt läge vid den natursköna sjön Mjörn.

Staden Alingsås, med sin närhet till skog och mark med genuin landsbygd, utövar stor dragningskraft på de som vill leva och bo i en vacker naturomgivning. Att det bara är cirka 30 minuter in till Göteborg gör det extra attraktivt att bo där. Ett bevis på detta är att Alingsås befolkningsmängd ökar mest i hela Sverige genom inflyttning. Det stora utbudet av olika typer av boende gör det lätt för alla att hitta just sin egen plats att slå sig ner på. I centrala Alingsås är det nära till det mesta, och även där omges man av vacker natur. Ett exempel är kommunens nya utbyggnadsområde stadsdelen Norra Stadsskogen.

 

Vacker natur och välplanerad trädfällning i Alingsås

alingsås2De välskötta parkerna och naturområdena med sina inspirerande miljöer förtjänar att besökas, inte minst för att de bidrar till hälsa och välbefinnande. Alingsås Tekniska Kontoret är det som genom god och medveten planering ser till att värna om det värdefulla kulturarvet i stadens grönområden.

Alingsås kommun tog 1996 fram en Naturguide som är avsedd att hjälpa invånarna och gäster att hitta till en del av de många sevärda platserna. Det är med stor ödmjukhet som Trädfällning24 åtar sig uppdrag inom trädvård och trädfällning åt Alingsås kommuninvånare och privata företag.

Alingsås är en av de kommuner i landet som jobbar allra hårdast med hållbar utveckling och miljö. Det tar vi på Trädfällning24 ytterst stor hänsyn till när vi genomför våra uppdrag i staden. Eftersom vi har trädfällare på plats som känner området sedan barnsben så vet vi hur vi bäst tacklar problem avseende trädvård och trädfällning i Alingsås med omnejd.

 

Lokal trädfällning i Alingsås

alingsås3Trädfällning24 är verksamt över hela landet inom trädvård och trädfällning. Vi tillämpar en teknik där vår trädfällare klättrar upp i trädet och sedan kapar och sänka ner grenarna för att därefter såga stammen i lagom stora kubbar som släpps eller, om nödvändigt, firas ner på marken. Med denna metod kan man ta ned träd även i besvärliga lägen. Tekniken är miljövänlig då inga skylifts eller andra maskiner behövs.

Vi finns representerade lokalt i Alingsås och grannkommuner. Vi tar oss an såväl arbeten inom trädvård som trädfällning i Alingsås och vi gör det kompetent och omsorgsfullt. Självfallet är vi försäkrade och F-skattsedel. Har du frågor när det gäller akut trädvård och om trädfällning är det oss du skall prata med.

 

Fem fördelar med att anlita oss för trädfällning i Alingsås

  • • Att du kan prata direkt med en person som är professionell och tillmötesgående när det gäller trädfällning och akut trädvård
  • • Att du får ett fast pris på arbetet fortare än någon annanstans
  • • Att du kan vara säker på att du får en pålitlig tjänst – vi är fullt försäkrade och utbildade inom vårt område
  • • Att arbetet alltid blir väl genomfört och du kommer aldrig betala för något du inte är nöjd med
  • • Att vi alltid är tillgängliga, alerta och trevliga att ha att göra med!

 

Kontakta oss för trädvård och trädfällning i Alingsås!

Kontakta oss för trädvård och trädfällning i Alingsås!
Vår kundtjänst är öppen mellan 8-20 och nås på: 010- 49 58 100, via e-post finns vi tillgängliga dygnet runt om du har några frågor eller funderingar. Vi strävar efter att vara Sverige mest tillgängliga tjänst inom trädfällning. För att svara upp mot det måste vi alltid finnas till hands och vara den trevligaste och mest behjälpliga aktören inom vår bransch.

Om du behöver akut hjälp med trädfällning och trädvård i Alingsås så tveka inte att höra av dig till oss. Bifoga gärna bilder på ditt träd så kan vi snabbare komma fram till ett rimligt pris som du känner dig fullt nöjd med.

Varmt välkommen till Trädfällning24.